Site-ul meu
Principală | Ceste WAZZUB? Un Facebook care te Plateste - Forum | Înregistrare | Logare
 
Mrc, 24/Aprilie/24, 7:25:28
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Test category » Oferte Online de Top » Ceste WAZZUB? Un Facebook care te Plateste (Oportunitate Perfecta pe Internet)
Ceste WAZZUB? Un Facebook care te Plateste
HautiData: Mrc, 14/Martie/12, 8:48:38 | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 15
Premii: 0
Status: Offline
WAZZUB ~ Share Profit THIS este extrem de SENSIBIL LA TIMP de Acum!

Porţile se închid pe 9 aprilie, 2012 (miezul nopţii de Est Time). Deci, ce trebuie să faci? Actioneaza acum este viitorul tău in joc ... începe promovarea WAZZUB ACUM
Aici este ceea ce aveţi nevoie pentru a reusi online: Vei posta nelimitat si gratuit pe WAZZUB, gratuit pentru totdeauna (fără taxe), nu ai obligatia de a vinde ceva, ori de a cumpara, nimic de descărcat, doar te inregistrezi. Pentru a obtine un profit lunar, vino cu cat mai multe cunostiinte in WAZZUB.
Oportunitate Perfecta pe Internet
Ca membru gratuit, scopul tau este de a răspândi cuvântul departe şi larg cât de repede poţi despre WAZZUB. Cu cat mai multe persoane aduceti in comunitatea WAZZUB pana la 09 aprilie 2012, cand se termina perioada de pre-lansare cu atat mai multi bani vei primi lunar de la WAZZUB.

Exemplu: Dacă inviti doar 5 oameni să se alăture gratuit şi fac aceleaşi lucru pe 5 generaţii (nivele) in adancime, ai putea câştiga aproximativ 4.000 dolari în fiecare lună/viaţă. Si nu face nimic diferit de ceea ce faci în prezent, în fiecare zi.
Ce se întâmplă dacă fiecare invitat doar 10 de oameni? Această sumă va exploda la: $ 111,110.00 în fiecare lună. Cu cat mai multe persoane inviti cu atat mai multi bani vei castiga. Nu este nici o limita!
Acum este momentul de a crea: masiv, venit pasiv, rezidual luna de luna pe viata.

CLICK AICI PENTRU A TE ÎNSCRIE IN WAZZUB
WAZZ UB o Comunitate ca Facebook, Google, AOL si Yahoo, care te plateste ca membru fondator inscris in perioada de prelansare.
Intra in comunitatea WAZZ UB ca pembru fondator in perioada de prelansare si obtii un venit lunar. WAZZ UB este în perioada de pre-lansare până la 09 aprilie 2012. Cu cat alaturati mai multi prieteni si ei la randul lor sa vina cu alti prieteni si cunostiinte in comunitatea WAZZ UB reusind sa sporiti numarul de utilizatori care se alătură reţelei WAZZ UB prin intermediul link-ului personal obtineti mai mult profit pentru dumneavoastra lunar. Profitul va fi primit lunar dupa perioada de prelansare. Fiecare nou membru va primi un profit lunar in raport cu numarul de membrii inscrisi sub el pe 5 generaţii de adâncime. Dupa lansare pe fiecare luna WAZZ UB va plăti 50% din profit membrilor inscrisi in perioada de prelansare.
Î. Ce este WAZZ UB ?
WAZZ UB este unul in lume şi numai de Profit Sharing Phenomenon.
Este prima comunitate online, care are în comun profiturile cu venitul pentru membrii. WAZZ UB este întotdeauna gratuit pentru toata lumea.

Q. Care este puterea Noastra?
Este un fapt: companii precum Google sau Facebook castiga miliarde de $ $ $ in fiecare trimestru doar pentru că utilizatorii de Internet folosesc serviciile lor. Este timpul să înţelegem, membri WAZZ UB castiga sume mari de bani.Este atât de simplu: mai multi utilizatori care se alătură WAZZ UB Familie gratis,
mai mulţi bani noi "utilizatorii" va câştiga!
Asta este ceea ce numim puterea WAZZ UB!

Q. Cine detine si opereaza WAZZ UB ?
WAZZ UB este un proiect internaţional care a fost creat de către o mână de antreprenori şi investitori.
în septembrie 2011 aceştia au fondat GIT Investitii Global, Inc (GIT)
, în scopul de a rula WAZZ UB şi activităţile conexe.
GIT este înregistrată în conformitate cu legislaţia Oregon. Înregistrarea este # 802159-90.
O echipa de peste 20 de specialişti lucrează din greu pentru a transforma WAZZ UB într-un succes imens, cei mai multi dintre ele sunt în spatele scenei si doar unii dintre ei sunt vizibili pentru toţi membrii - de exemplu, distribuitorul nostru Maestrul şi echipa noastră de asistenţă.

Q. Unde are WAZZ UB birou 'l?
Sediul GIT este înregistrat la 391 NW 179th Ave, Beaverton, OR 97006
şi sediul nostru WAZZUB este situat la 7251 Lacul Mead Blvd., Suite 364, Las Vegas, NV 89128.

Q. WAZZ UB si oferta sa catre membrii suna prea frumos ca sa fie adevarat. Este WAZZ UB o înşelătorie sau este o adevarata afacere?
Pentru că WAZZ UB este o afacere reala, dar nu este genul de afacere tradiţionala. Internetul schimbă lumea şi există destul spaţiu pentru modele de afaceri inovatoare care nu au mai fost făcute înainte. WAZZ UB este unul dintre acele modele de afaceri. Pentru prima dată o comunitate globală on-line imparte profiturile sale cu membri in perioada de pre-lansare. De aceea am numit-o prima lansare de acest gen ca Fenomen de Profit Sharing.

Î. Cum WAZZ UB face bani?
WAZZ UB face bani în mai multe moduri diferite.
Pe 9 aprilie vom lansa un site de stat-of-the-art, cu tehnologia patentata.
Pe această pagină vom afişa anunţuri şi oferte speciale. De fapt, noi facem exact acelaşi lucru cum companii precum Facebook, Google, AOL si Yahoo. Acestea oferă servicii gratuite si castiga miliarde de $ $ $ doar prin afişarea de anunţuri şi oferte speciale. Singura diferenţă este că avem în comun profiturile noastre impreuna membrii inregistrati in perioada de pre-lansare.


Q. Cum şi când vor fi platiti membrii?
WAZZ UB plateste membrii săi pe o bază lunară.
Prima plata va fi pe 15 mai 2012, pentru luna aprilie.
Cantităţi mici vor fi plătite de către un procesator de plati online
si cantitati mari vor fi plătite prin cec sau transfer bancar. Cu toate acestea,
WAZZ UB lucrează la o soluţie simplă de plată la nivel mondial pentru a servi membrii comunitatii.

Î. Este adevărat că membrii sunt platiti un US $ 1 per persoană, si pe 5 nivele (generatii)?
Nu există nici o suma fixa care va fi plătită catre toţi membrii.
În timpul pre-lansare, fiecare membru construieste nivelurile sale invitand alti membrii să se alăture la WAZZ UB gratuit.
Fiecare membru nou, are dreptul la a incasa venit in raport cu persoanele inscrise sub el pe cinci nivele. După lansare, vor primi suma totală de $ fa adica (= $ FACTORUL global). În fiecare lună vom calcula WAZZ UB 's din profit şi va fi împărţiţ la nivel mondial FACTORUL pentru a determina efectiv multiplicatorul.
Exemplu: Să spunem că profitul care urmează să fie partajate pentru luna aprilie este de 4 milioane dolari şi global $ FACTORUL este de 5 milioane de euro.
Fiecare membru va castiga $ 0,80 pe personal $ FACTORUL ($ 0,80 x nr. dumneavoastră de persone $ FACTOR = venitul dumneavoastră/luna). Dacă ar exista 5 milioane dolari pentru ai imparti cu membrii, multiplicatorul va fi de $ 1,00, iar la 6 milioane dolari, ar fi de $ 1.20.
INREGISTRAE IN: WAZZ UB
 
Forum » Test category » Oferte Online de Top » Ceste WAZZUB? Un Facebook care te Plateste (Oportunitate Perfecta pe Internet)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright MyCorp © 2024