Site-ul meu
Principală | Slabeste Sanatos si Durabil, Urmeaza fara risc cei 10 Paşi - Forum | Înregistrare | Logare
 
Mr, 16/Aprilie/24, 10:33:53
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Test category » Slabeste Sanatos. Burn The Fat, Feed The Muscle » Slabeste Sanatos si Durabil, Urmeaza fara risc cei 10 Paşi (Deficit de calorii, pentru pierderea de grăsime...)
Slabeste Sanatos si Durabil, Urmeaza fara risc cei 10 Paşi
HautiData: Dm, 04/Martie/12, 5:42:02 | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 15
Premii: 0
Status: Offline
Burn Fat, Feed musculare
1. Calculeaza cu precizie nevoile tale de calorii, şi urmărieste aportul caloric.
Majoritatea barbatilor au un nivel de întreţinere în jurul valorii de 2700 - 2900 şi cele mai multe femei se menţin la 2000-2100 pe zi, dar acest lucru poate varia foarte mult. Un deficit mic şi pierderea în greutate lentă va ajuta la conservarea tesutului muscular, la fel ca un aport mare de proteine.
De referinta de sex masculin: 190 lbs = 2300 calorii
De referinţă de sex feminin: 140 lbs = 1600 calorii
2. Setaţi nivelul de proteine ... mare
De obicei este de 1,25 la 1,5 grame pe kilogram de greutate corporală. Unii merg chiar mai mare.
3. Alege cele mai bune surse de proteine slabe complet
Piept de pui, piept de curcan, peşte, crustacee, carne rosie slaba (de exemplu: etapa de sus), carne slaba de joc (exemple: vânat, bizoni, struţi, etc), albuşul de ou şi ouă întregi. Peşte gras oferă valoroase omega 3 acizi graşi şi ouăle întregi, au substante nutritive valoroase. Uleiul de peste este un supliment de valoare ce trebuie adaugat in alimentatie. Nu exista nici un motiv pentru a exclude lapte, brânză, brânză de vaci şi alte produse lactate.
4. Încărcaţi masa cu legume verzi, carbohidrati si alte legume fibroase
Carbohidrati si fibroase includ non-amidon legume, dar cu legume verzi si salata de legume. Exemple populare: broccoli, sparanghel, fasole verde, spanac, conopida, rosii / ardei, ceapa, ciuperci, telina, rosii, castraveti, salata verde si alte frunze verzi.
5. Utilizaţi carbohidrati naturali de amidon cu înţelepciune, în cantităţi mici si moderat
Pentru a mentine metabolismul si energia in forma de vârf, este bine să înveţi cum să utilizezi sumele mici până la moderate de carbohidrati de amidon (de fructe de asemenea), mai degrabă decât a elimina-le pe toate, sau Doamne fereşte, le demoniza .
6. Utilizaţi metoda de ciclism carbohidrati: Refeed la fiecare 4 până la 7 zile
O dată la 4 - 7 zile, este recomandat mersul pe bicicleta. Dacă sunteţi doar inceputul dietei mersul cu bicicleta o dată pe săptămână este suficient.
7. Mancarea sa contina 4-6 proteine in mesele dintr-o zi
În ultimii ani, au fost dezbateri interesante pe frecvenţa meselor pentru pierderea de grăsime şi de necesitatea de a urma un regim alimentar de culturism de 5-6 mese pe zi fata de un plan de masa traditionala de 3 mese pe zi. Fără îndoială, se poate pierde in greutate pe orice numar de mese pe zi, cu condiţia ca sa obtinem un deficit caloric. .
8. Mananca mai ales acelaşi lucru în fiecare zi
De asemenea, atunci cand este prezentat cu o mare varietate de opţiuni de alimentare, majoritatea oamenilor mananca mai mult (staţi departe de bufet!) O oarecum repetitive (aka insipid şi plictisitor), dieta nu este o necesitate, dar se poate face un control de calorii semnificativ mai uşor.
9. Sa ai un plan de masă scris
Apropo, daca lucrezi pe un plan de masă scris, nu trebuie sa numeri caloriile in fiecare zi - pur şi simplu trebuie să se cântărească şi să măsoare alimente şi sa urmeze planul de masă.
10. Obţineţi o "buclă de feedback cibernetic"
Fiecare plan de masă şi program de formare pe care il creaţi este doar un punct de plecare. Dacă doriţi să păstraţi progresul trebuie să aveţi un nivel ridicat de (! Atenţie), in măsurarea rezultatelor, la intervale frecvente (greutate, grasimea corporala, măsurători, aspect, tot ceea ce măsură pe care doriţi să îmbunătăţească), se schimba tactica atunci când este necesar.
Corpul tau se poate adapta la restrictie de calorii.
Ataşamente: 4672706.jpg (5.0 Kb)
 
Forum » Test category » Slabeste Sanatos. Burn The Fat, Feed The Muscle » Slabeste Sanatos si Durabil, Urmeaza fara risc cei 10 Paşi (Deficit de calorii, pentru pierderea de grăsime...)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright MyCorp © 2024