Site-ul meu
Principală | Vacanta pe Taramul Exotic din Maldive - Forum | Înregistrare | Logare
 
Vn, 29/Martie/24, 8:17:58
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Test category » Turism si Cazare in Destunatii Exotice » Vacanta pe Taramul Exotic din Maldive (Maldive o Destinatie Exotica Potrivita pentru Vacanţe)
Vacanta pe Taramul Exotic din Maldive
HautiData: Ln, 05/Martie/12, 4:33:23 | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 15
Premii: 0
Status: Offline
Maldive o Destinatie Exotica Potrivita pentru Vacanţe, Luna de Miere, Sarbatorile Marii, Scufundări şi Aventuri Subacvatice
La doar 1,5 m deasupra nivelului mării, chiar daca recent , în zonele în care există construcţii , nivelul solului a fost ridicat la câţiva metri. Tara Maldive este formata din aproximativ 1190 de insule din corali grupate într-un lanţ dublu de 26 atoli , răspândit peste aproximativ 90000 km patrati. În scopuri administrative, guvernul Maldivian organizat acesti atoli în douăzeci şi una diviziuni administrative . Cea mai mare insula din Maldive este Gan , care aparţine de Laamu Atoll Maldive sau Hahdhummathi. In Addu Atoll format din insulele vestice, acestea sunt legate intre ele de drumuri peste recif cu lungimea totală de 14 km. Mai mult de 80 la sută din suprafata de uscat a tarii este la mai putin de un metru deasupra nivelului mării. Recifele de corali acţionează ca o barieră naturală împotriva mării, formand lagune. O deschidere în bariera de corali permite accesul la apele lagunei mult mai calme. Recifele formeaza o bariera naturala pentru insule pe care le protejaza de furtuni şi valuri mari din Oceanul Indian. Datorită nivelui ridicat de sare în sol lângă plajă, vegetaţia este redusa la, plante cu flori, mici şi garduri vii. În interiorul insulei, vegetaţia este mai bogata si vezi mangrove şi Banyan, nucă de cocos, care creste aproape peste tot pe insulele. Apele din jurul Maldive sunt abundente în specii rare cu mare valoare biologică şi comerciala. Pescuitul de ton fiind în mod tradiţional una dintre principalele resurse comerciale ale ţării. In arealul insulelor Maldive exista o diversitate uimitoare a vietii marine, cu corali şi peste 2.000 de specii de peşti, variind de la peştele de recif la rechini.
</a>
Ataşamente: 3790796.jpg (121.6 Kb)
 
Forum » Test category » Turism si Cazare in Destunatii Exotice » Vacanta pe Taramul Exotic din Maldive (Maldive o Destinatie Exotica Potrivita pentru Vacanţe)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright MyCorp © 2024